Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Aronia Fruit Extract

Cena sa PDV-om:
230,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Aronia Fruit Extract 

    Naziv sirovine: Vodeno glicerinski ekstrakt ploda aronije 

    Latinski naziv: Aronia prunifolia

    Sinonimi: Chokeberry, Black Chokeberry Fruit

    Poreklo sirovine: Kina, Hunan Sunshine Bio-Tech Co., Ltd    

    Opis: Aronija je poreklom iz Severne Amerike. Danas je rasprostranjena na prostorima severne Evrope, a zbog sve veće upotrebe ploda, gaji se i plantažno. U prirodi se pojavljuje kao razgranati žbun visine oko jednog metra, sa naizmeničnim, prostim i po obodu testerastim listovima, belim cvetovima i plodom koju čini sočna bobica ljubičaste boje. Aronija (oskoruša) je biljka izuzetno otporna na niske temperature, na sušu, na insekte i biljne bolesti. 

    INCI ime: Glycerin, Aqua, Aronia prunifolia, Caprylhydroxamic Acid, Glyceryl Caprylate

    CAS: 56-81-5, 7732-18-5, 1197991-17-5, 7377-03-9, 26402-26-6

    Osobine: Danas se Aronija koristi za dobijanje soka koji ima izuzetna nutritivna svojstva i čija se upotreba zbog antivirusnog, antikancerogenog i antioksidativnog dejstva, preporučuje kao preventiva mnogim bolestima. Vodeno glicerinski ekstrakt aronije je bogat antioksidansima. Ekstrakt sadrži visoke koncentracije antocijanina. Bell i sur. (2006) sa Medicinskog fakulteta u Indiani (ISOM), pokazali su da ektrakat aronije u poređenju sa drugim biljnim ekstraktima pruža najbolju ćelijsku zaštitu od oksidativnih oštečenja i povreda kože, a da se direktan  vazorelaksacioni efekat na arterijski endotel ispoljava putem stimulacije azota oksida (NO).  .

    Upotreba:  Dodaje se vodenoj fazi formulacije u koncentracijama od 1% do 5%. Samo za spoljašnju upotrebu. 

    Primena: Ekstrakt se koristi u izradi anti-age krema i losiona, proizvoda za čišćenje, proizvodima za negu kose, proizvodima posle sunčanja i kondicionerima za kosu. 

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Skladištenje i rok trajanja: Proizvod je stabilan kada se čuva na suvom i hladnom mestu. Približan rok upotrebe 2 godine 

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU