Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Coconut Oil
Kokosovo ulje / Emolijens

Cena sa PDV-om:
130,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

  • Coconut Oil 

    Naziv sirovine: Kokosovo ulje 

    Proizvođač: Paras Perfumer 

    Lot broj: 40421805

    Datum proizvodnje: 05/2018

    Rok trajanja: 05/2020

    Int. Shipping: HS Code 1515908002

    Metoda ekstrakcije: Mehaničko presovanje (hladno presovano)

    Obrada: Rafinisano ulje 

    Opis: Kokosovo ulje je prirodno, nefrakcionisano ulje dobijeno iz semena kokosa. Sadrži veliku količinu kratkolančanih masnih kiselina: 45-48% laurinske kiseline, 16-18% miristinske kiseline, 8-10% kapril/kaprinske kiseline, i drugih cenjenih, masnih kiselina. Nerastvorljiv u vodi, rastvorljiv u uljima. Beličasta do žuta, uljana tečnost ili (čvrsta) mast. Na temperaturi ispod 75°F (24°C) je u čvrstom agregatnom stanju. Tačka topljenja: 75-80°F (24-27°C). HLB = 8 

    INCI ime: Cocos Nucifera Oil

    CAS: 8001-31-8

    Delovanje na kožu: Odličan emolijens koji čini kožu i kosu mekom, nežnom i kondicioniranom.

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Može se dodati u formulaciju u osnovnom obliku, u masnu fazu. Koristi se kao sredstvo za pranje i čišćenje ili kao stabilizator u koncentraciji do 50 %. Koristi se i za supstituciju parafinskog ulja. Može se koristiti u širokoj paleti kozmetičkih proizvoda, uključujući proizvode za kožu i kosu, proizvode za sunčanje, kondicionere za negu kose, proizvode za kupanje, šampone, sapune, proizvode za bebe i ličnu higijenu. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Tehnički podaci, Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU