Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Eugenol FCC
Aroma hemikalija

Cena sa PDV-om:
600,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Eugenol FCC

    Eugenol

    Naziv sirovine: Eugenol

    Sinonimi: 4-Allyl-2-methoxyphenol, 2-Methoxy-4-(2-propenyl)phenol, Eugenic acid, Caryophyllic acid, 1-Allyl-3-methoxy-4-hydroxybenzene, Allylguaiacol, 2-Methoxy-4-allylphenol, 4-Allylcatechol-2-methyl ether

    Hemijski naziv: 2-Methoxy-4-(prop-2-en-1-yl)phenol

                 Skeletal formula of eugenol

    CAS-broj: 97-53-0

    FEMA broj: 2467

    EINECS/ELINCS No: 202-589-1

    Opis: Eugenol je alial-supstituisani gvajakol, član klase hemijskih jedinjenja alilbenzena. Spada u grupu monoterpena. Bezbojna do bledo žuta, aromatična uljasta tečnost. Ekstrahuje se iz određenih esencijalnih ulja, posebno iz ulja karanfilića, muškatnog oraščića, cimeta, bosiljka i lovorovog lista. U ulju pupoljka karanfilića prisutan je u koncentraciji od 80–90%, a u ulju listova karanfilića u koncentraciji 82–88% Eugenol ima prijatan miris, sladak nalik karanfiliću, drvenast sa nijansama cimeta i aleve paprike. Ime je izvedeno iz Eugenia cariophillata, nekadašnjeg Linneanskog nomenklaturnog izraza za karanfilić. Trenutno prihvaćeno ime je Sizigium aromaticum.

    Mirisna nota: Middle note

    Primena: Kao mirisna komponenta doprinosi poboljšanju mirisa kozmetičkih formulacija. Preporućuje se korištenje u koncentraciji do 5% u koncentratu mirisa. U kontaktu sa kožom može izazvati reakciju preosetljivosti i iritaciju, posebno kod osetljivih tipova kože, pa je upotreba u aplikacijama koje dolaze u kontakt sa kožom ograničena. Međutim i dalje ostaje nezaobilazna supstanca u izradi parfema, "fine fragrance", kao i proizvoda za tkz."negu vazduha".

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS)

     

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU