Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Soybean Oil
Sojino ulje - organsko

Cena sa PDV-om:
650,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

icon-organic475
sustainably-sourced169
organic919
  • Soybean Oil

    Naziv sirovine: Organsko sojino ulje 

    Metoda ekstrakcije: Hladno presovano  

    Opis: Odlikuje se dobrim sastavom masnih kiselina, od kojih otprilike 50 posto otpada na linolnu, 20 posto na oleinsku i oko 8 posto na linolensku kiselinu kao predstavnike nezasićenih, te 9 posto na palmitinsku i 3 posto na stearinsku kao predstavnike zasićenih masnih kiselina. Obiluje jednostruko i višestruko nezasićenim masnim kiselinama, kojima se pripisuju zdravstvene blagodati (kao npr. snižavanje razine ukupnog i LDL holesterola, smanjenje aterosklerotskih procesa), a dodatna prednost pred ostalim vrstama ulja jest i činjenica da obiluje vitaminom E (17mg na 100g ulja) koji štiti od delovanja štetnih slobodnih radikala. HLB = 7.

    Profil masnih kiselina: 

    FATTY ACID

    SPECIFICATIONS (%)

    Palmitic Acid C16:0

    7.00 – 14.00

    Stearic Acid C18:0

    1.00 – 6.00

    Oleic Acid C18:1 (n-9)

    19.00 – 30.00

    Linoleic Acid C18:2 (n-6)

    44.00 – 62.00

    Alpha-Linolenic Acid C18:3 (n-3)

    4.00 – 11.00

    CAS: 8001-22-7 

    INCI naziv: Glycine soja (Soybean) Oil

    Delovanje na kožu: Odlična emolijentna, dobra hranljiva i hidratna svojstva. Idealno ulje za oštećnu i nečistu kožu.

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Može se koristiti kao kondicionirajući agens u preparatima za kosu, u uljima za kupanje, proizvodima za negu ruku, make up. Takođe se može koristit i kao ulje za masažu. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Lot broj: 40202007

    Datum proizvodnje: 07/2020

    Rok trajanja: 06/2022

    Int. Shipping: HS Code 1515908002

    Dokumentacija: Tehnički podaci, Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

    Korisne informacije: 5 Amazing Benefits of Soybean Oil

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU