Radno vreme: od 8h - 16h. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com | ŽR. 105-0000003029623-60, AIK Banka
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com

ŽR. 105-0000003029623-60, AIK Banka
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU

  • Babassu Seed Oil, Water-Soluble

Babassu Seed Oil, Water-Soluble
Hidrosolubilno palmino ulje

Cena sa PDV-om:
300,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
  • Babassu Seed Oil, Water-Soluble 

    Naziv sirovine: Hidrosolubilno Babassu ulje 

    INCI ime: Babassu Oil Glycereth-8 Esters (and) Aqua

    Hemijska klasifikacija:  Estar ~ Transestar

    Funkcionalna kategorija: Sredstva za negu kože ~ Emolijens, Solubilizator

    Sinonimi: Resplanta® Babassu -  Res Pharma (Italy) 

    Lot broj: 22205423

    Datum proizvodnje: 04/2022

    Rok trajanja: 04/2025

    Opis: Resplanta Babassu  (Babassu Oil Glycereth-8 Esters (and) Aqua) je prirodno trans - esterifikovano palmino ulje (Elaeis guineensis -"palma uljarica"). Sastojci ovog ulja su transformisani u hidrosulubilne sastojke procesom ekskluzivne trans-esterifikacije. Tako dobijeno ulje zadržava osobine originalnog ulja, nudeći jedinstvene simulacijske, hidratantne, strukturne i aktivne atribute. To je tečnost, žučkastocrvene boje, blagog, karakterističnog mirisa, rastvorljivo u vodi. Meša se sa brojnim biljnim uljima. pH ovog hidrosolubilnog biljnog ulja se kreće u rasponu od 7,0 do 8,5 pH jedinica. 

    Osobine:  Zahvaljujući svom sastavu, hidrosolubilno palmino ulje nalazi primenu u kozmetičkim proizvodima koji obezbeđuju koži glatkoću, izvestan stepen toničnosti, visok stepen hranljivosti. Ovo hidrosolubilno biljno ulje predstavlja nejonski surfaktant izveden iz poliglicerola, sa odličnom dermalnom kompatibilnošću. Lipofilna frakcija potiče od prirodnih ulja. 

    Primena:  Resplanta Babassu se preporučuje za izradu kozmetičkih proizvoda za negu kože. Obezbeđuje izvrsne senzorijalne karakteristike kozmetičkom proizvodu. Biljno palmino hidrosolubilno ulje deluje kao emulgator i ko-emulgator. Ulje se koristi u koncentraciji od 3% do 15%, odnosno kod toletnih proizvoda i proizvoda za ličnu higijenu u koncentraciji do 15%. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Tehnički podaci (TDS),  Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize (COA) 

  • Kontakt

    Avena Lab - Farmadria d.o.o.
    Heroja Pinkija 44, 26300 Vršac

    AIK Banka: ŽR. 105-0000003029623-60

    e-mail : info@avenalab.com

    Mobilni:
    +381 (0) 69 / 55 65 029