Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Maracuja Oil
Prirodno biljno ulje/Emolijens

Cena sa PDV-om:
Pakovanje
Sirovina se uvozi na zahtev kupca.
Rok isporuke: 15 - 30 dana!
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Maracuja Oil

    Naziv sirovine: Ulje marakuje 

    Lot broj: 40682009

    Datum proizvodnje: 09/2020

    Rok trajanja: 08/2022

    Int. Shipping: HS Code 1515908002

    Metoda ekstrakcije: Hladno presovanp ulje  

    Obrada: Ulje je rafinisanovisoko stabilno, sa niskim sadržajem kiselina i peroksida. Uklonjeni su svi neugodni mirisi (aldehidi i ketoni), Uklonjene su sve slobodne masne kiseline koje mogu biti gorke po ukusu i koje su korozivne. Uklonjeni su prirodni voskovi koji dovode do zamućenja ulja. Dodati su prirodni antioksidansi kako bi se produžio rok trajanja ulja. Pakovano je u inertnoj atmosferi azota.   

    Opis: Marakuja (lat. Passiflora edulis) biljna je vrsta iz porodice Passifloraceae. Domovina ove voćke je Paragvaj, Brazil i severoistočna Argentina (pokrajine Korijentes i Misiones). Imena za ovu voćku nisu jedinstvena. U Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u je zovu passion fruit, u Australiji i na Novom Zelandu je passionfruit, u delu Južne Amerike i i Južnoj Africi je granadilla, u Izraelu je pasiflora, u Venezueli je parchita. Ime maracujá je u Brazilu, Ekvadoru, Peruu i Paragvaju, maracuyá u Peruu, Kolumbiji i Panami, havajsko ime je lilikoi. Plod marakuje može biti okrugao i ovalan. Boja može biti od žute do tamnoljubičaste kad sazri. Tvrdoća može varirati, pa plod može biti i mek i tvrd. Unutrašnji deo ploda je sočan i pun brojnim semenkama. Plod se može jesti, od njega se pravi sok, a često se dodaje drugim vrstama voća radi poboljšanja ukusa. Da bi se jelo voće, trebalo bi se zreli plod ostaviti nekoliko dana radi povećanja nivoa slatkoće i poboljšanja ukusa. 

    INCI ime: Passiflora Edulis Seed Oil

    CAS: 97676-26-1

    Delovanje na kožu: Odličan emolijens (skin-softening emollience); blago delovanje na kožu; koeficijent mazivosti veliki. Usporava nastanak bora i ublažava već postojeće. Pogodno je za negu svih tipova kože, jer se brzo upija i intenzivno hidrira i omekšava kožu. Koristi se i za revitalizaciju suve i oštećene kose i redovnom upotrebom je čini svilenkastom, nahranjenom i lakom za rasčešljavanje. Koristi se nanošenjem na suvu ili mokru kosu, brzo se apsorbuje i ne masti je.

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Ulje je bogato antioksidansima (vitamin E) i preporučuje se za negu zrele kože kako bi se ublažile bore i sprečilo njihovo prerano stvaranje. Ono će oporaviti hidrolipidni sloj kože i sprečiti dehidrataciju.. Brzo upijanje omogućuje jednostavno korišćenje i mekanu, ne premasnu kožu brzo nakon nanošenja. Pokazuje dobru stabilnost. Koristi se u koncentraciji i do 100 % (može se koristiti čisto i kao ulje za masažu). Samo za spoljašnju upotrebu. Koristi se u kremama, proizvodima za negu suve kože. Bezbedan, pogodan za balzame za usne.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Tehnički podaci, Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU