Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Octyldodecyl Myristate
Saboderm ODM - SABO S.p.A (Italy); Pelemol ® 2014 - Phoenix Chemical, Inc. (USA) ; Mod MB - Gattefossé (France)

Cena sa PDV-om:
240,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Octyldodecyl Myristate 

    Naziv sirovine: Oktildodecil miristat 

    Hemijska klasifikacija: Estar

    Funkcionalna kategorija: Sredstva za negu kože ~ Okluziv

    Sinonimi i zaštičena imena: 2-Octyldodecyl myristate, 2-octyldodecyl tetradecanoate,Tetradecanoic acid, 2-octyldodecyl ester, Saboderm ODM, Pelemol® 2014

    Lot broj: 20208272

    Datum proizvodnje: 09/2020

    Rok trajanja: 09/2022

    Int. Shipping: HS Code 2712900000

    Opis: Octil dodecil miristat je estar octildodecanol-a i miristinske kiseline (bistar masni alkohol bez mirisa sa odličnim svojstvima rastvarača). Može se koristiti za izradu gotovo svih kozmetičkih proizvoda, od krema i losiona do balzama za usne i sredstava za čišćenje lica i šminke, Alternativa je silikonu. Može se koristiti u širokom rasponu pH. Pokazuje dobru razmazivost. Vlaži kožu i kosu, stabilizuje losione i kreme. Rastvarač je za parfemske sastojke, takođe i salicilnu kiselinu. Bistra tečnost, bez mirisa. U vodi je nerastvorljiv, meša se sa alkoholom. HLB = 11.

    CAS: 22766-83-2

    INCI ime: Octyldodecyl myristate

    Osobine: Masna, uljna komponenta sa dobrim hidrofobnim svojstvima, pogodna za izradu krema, losiona za sunčanje i masažnih ulja. Emolijens, okluzivno sredstvo, rastvarač, ovlaživač za široku upotrebu u proizvodima za negu kože. Čini kožu mekom i glatkom. Idealni rastvarač za rastvaranje salicilne kiseline.

    Upotreba: Dodaje se u formulacije u osnovnom obliku, takav kao što je. Deo je uljane faze emulzionog sistema. Tipične  koncentracije koje se koriste su između 2-20%. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Primena: Sve vrste proizvoda za negu kože, proizvoda za zaštitu od sunca, šminku...

    Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Biljna ulja  

    Dobijanje: Dobija se iz prirodnih masti i ulja redukcijom masnih kiselina do hidroksilne funkcionalne grupe.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU