Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Paraffin oil
Parafinsko ulje

Cena sa PDV-om:
120,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

Mineral-Oil-5003
Parafinsko ulje
  • Mineral Oil   

    Naziv sirovine: Parafinsko ulje  (Mineral Oil) 

    Poreklo sirovine: (1) SAD, Making Cosmetics; (2) Eastto, Indija  

    Zaštičeno ime: White Mineral Oil CX 15

    Lot broj: M-099/2019/2020

    Datum proizvodnje: 05/2019

    Rok trajanja: 04/2022

    Int. Shipping: HS Code 2712900000

    Opis: Prečišćena smeša tečnih ugljovodonika (C15-C50). Dobijaju se destilacijom nafte. Bistra, bezbojna, uljasta tečnost bez mirisa i ukusa. Meša se sa hloroformom, etrom, benzinom, većinom masnih i etarskih ulja, Ne meša se sa vodom i etanolom.

    CAS: 8012-95-1/ 8042-47-5

    INCI naziv: Paraffinum Liquidum

    Osobine: Na koži ostavlja mastan film.  

    Upotreba: Koristi se za izradu velikog broja kozmetičkih proizvoda različite namene (za negu kože, kose...), ali se izbegava primena kod proizvoda za zaštitu kože od sunca. Preporučena koncentracija u kozmetičkim proizvodima je od 1 do 20%. Ulje je stabilno kada se čuva u zatvorenoj ambalaži na hladnom i suvom mestu. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize, Primer formulacije 

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU