Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Green Tea Extract & Hyaluronate Gel
Hijaluronski gel sa ekstraktom zelenog čaja

Cena sa PDV-om:
730,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Green Tea Extract & Hyaluronate Gel

    Naziv sirovine: Hijaluronski gel sa ekstraktom zelenog čaja

    Proizvođač: Avena Lab

    Broj serije: 04-6698

    Datum proizvodnje: 02/2020

    Rok trajanja: 02/2021

    Opis: 2% hijaluronski gel sa ekstraktom zelenog čaja. 100% prirodni proizvod. Gel je konzervisan prirodnim konzervansom Benzylalcoholom DHA  (benzil alkohol 87%, dihidroksisircetna kiselina 8%, voda 5%). Benzylalcohol DHA je eko-sertifikovan odnosno klasifikovan kao ekoloski prihvatljivi materijali prema regulativi EU, a prihvaćen je i od strane Whole Foods. Gel je rastvorljiv u vodi. 

    INCI ime: Aqua, Glycerin, Sodium hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid 

    CAS: 7732-18-5, 56-81-5, 9067-32-,84650-60-2, 520-45-6, 100-51-6

    Delovanje na kožu: Hijaluronska kiselina (natrijum hijaluronat) je prirodni polisaharid. Stimuliše prirodne zaštitne mehanizme i u dubljim slojevima kože se vezuje za kolagen i elastin. Vezuje veliku količnu vode, pa koža postaje zategnutija, navlažena, izgleda mlađe i lepše. Funkcionalna jedinjenja ekstrakta zelenog čaja, polifenoli i metilksantini imaju antioksidativno i antiiritirajuće delovanje. Glavni sastojak ekstrakta je epigallocatechin gallat (EGCG), jedan od najmoćnijih polifenola, koji ima antioksidativni efekat oko 100 puta jači od vitamina C. Štiti ćelije od oksidativnog stresa. 

    Osobine: Veoma moćni humektans. Obezbeduje glatkost i daje koži mekoću. Nalazi široku primenu u izradi kozmetičkih proizvoda: seruma, krema i losiona, sredstva za čisćenje kože, proizvoda za negu, pre i posle sunčanja. 

    Upotreba: Dodaje se u vodenu fazu formulacije. Uobičajene koncentracije se kreću izmedu 5% i 20%. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Dokumentacija: Bezbednosni list

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU