Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Glyceryl Stearate
Ercawax GMS V - Erca Wilmar (Italy); SustOleo™ GMS - Inolex (USA)

Cena sa PDV-om:
130,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Glyceryl Stearate 

    Naziv sirovine: Gliceril Stearat

    Hemijska klasifikacija: Gliceril ester/derivat; Masna kiselina

    Funkcionalna kategorija: Površinski aktivna supstanca ~ emulgator,  Sredstvo za negu kože ~ emolijens

    Lot broj: 0N5194

    Datum proizvodnje: 08/2021

    Rok trajanja: 08/2023

    Poreklo sirovine: Italija

    Int. Shipping: HS Code 3823706000

    Opis: Gliceril (mono) stearat je biorazgradiva prirodna supstanca biljnog porekla. Koristiti se kao sekundarni ili pomoćni emulgator, stabilizator emulzije, sredstvo za zamućivanje, amfifilno sredstvo za omekšavanje i omekšivač u neionskim, anionskim ili kationskim V/U i U/V emulzijama i sistemima površinski aktivnih supstanci. Kao stabilizator pomaže u izgradnji lamelarnih struktura u emulzijama dajući formulacijama odličnu konzistenciju i teksturu. Koristi se u kombinaciji sa raznim emulgatorima i tenzidima. Blagog je mirisa, rastvorljiv u ulju. HLB vrednost je oko 3,5. Treba ga razlikovat od samoemulgirajućeg Glyceryl Stearata SE, čiji je HLB 5,8. 

    Strukturna formula:  Glyceryl Stearate.  IUPAC: 2,3-Dihydroxypropyl octadecanoate

            Image result for Glyceryl Stearate

    INCI ime: Glyceryl (mono) Stearate

    CAS: 85251-77-0

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Sastojak je masne faze. Emulguje fazu vode i ulja. Deluje kao stabilizator i ugušćivač u U/V formulacijama. Uguščava kreme i daje im pogodnu konzistenciju. Široko se primjenjuje u izradi kozmetičkih proizvoda. Treba ga rastopiti na 55°C/ 130°F. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Primena: Hidratantne kreme, losioni, masti, antiperspiransi, proizvodi za negu kose i proizvodi za zaštitu od sunca.

    Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Sojino ulje   

    Način dobijanja: Gliceril stearat se dobija reakcijom glicerina sa stearinskom kiselinom, dobijenom iz sojinog ulja.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU