Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Ethylhexyl palmitate
Saboderm OP MB (SABO S.p.A)

Cena sa PDV-om:
Pakovanje
Sirovina se uvozi na zahtev kupca.
Rok isporuke: 15 - 30 dana!
Pogledajte troškove dostave
  • Ethylhexyl Palmitate 

    Naziv sirovine: Etilheksil palmitat

    Hemijska klasifikacija: Estri

    Funkcionalna kategorija: Kondicioner za negu kože, Rastvarač

    Opis: Ethylhexyl Palmitate je  estar 2-etilheksanola i palmitinske kiseline. Neokluzivni emolijent. Koristi se u mnogim formulacijama za negu kože. Može da zameni mineralna ulja u formulacijama. Sinonim: Oktil Palmitat. Saponifikacioni broj 130 - 160. Bistra tečnost ćilibrane boje. Nerastvorljiv je u vodi, dobro se meša sa uljima.

    CAS: 29806-73-3

    INCI ime: Etilheksil palmitat

    Osobine: Neokluzivni emolijent, koji daje svilenkasti osećaj različitim proizvodima za negu kože i kose. Dobar je solubilizator aktivnih sastojaka.

    Upotreba: Može se dodati formulaciji takav kao je i to u uljanu fazi, u koncentacijima od 2-50%. Stabilan je kada se čuva u zatvorenoj posudi na hladnom i suvom mestu. Samo za spoljnu upotrebu.

    Primena: Kozmetika u boji, kameni puderi, proizvodi za negu kože, proizvodi za zaštitu od sunca. Pogodan je za izradu svih vrsta krema, losiona i ulja za telo. 

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU