Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Coco-Caprylate/Caprate
Saboderm CVC MB ((Sabo S.p.A) ; Cetiol® LC (BASF)

Cena sa PDV-om:
220,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Coco-Caprylate/Caprate

    Naziv sirovine: Koko kaprilat/kaprat 

    Hemijska klasifikacija: Estar 

    Funkcionalna kategorija: Sredstvo za negu kože, emolijens

    Lot broj: 20108630

    Datum proizvodnje: 11/2020

    Rok trajanja: 05/2022

    Int. Shipping: HS Code 2712900000

    Opis: Coco-Caprilate/Caprate je estar sastavljen od C12-C18 kokosovog masnog alkohola i definisane mešavine frakcionisanih masnih kiselina biljnog porekla, kaprilne i kaprinske kiseline. Svi sastojci su biljnog porekla. Coco-Caprilate/Caprate se smatra prirodnom alternativom za sintetske emolijense na bazi petrohemije kao što su:  IPM, mineralna ulja ili silikoni. Brzo se upija i ostavlja suv, svilenkast osećaj na koži, sličan onom koji ostavlja dikaprilil karbonat. Svetložuta tečnost sa blagim karakterističnim mirisom. 

    INCI Naziv: Coco-caprylate/caprate

    CAS broj: 107525-85-9 

    EINECS: 306-082-7 

    Osobine: Pokazuje visok nivo biokompatibilnosti sa kožom. Dobro penetrira i do dubljih slojeva kože. Deluje kao omekšivač i pruža koži neverovatnu mekoću. Na površini kože ostavlja lagan, nemasni i glatki osećaj (baršunast) poput silikonskih ulja (Cyclomethicon). Jednostavan je za rukovanje i lako se emulguje

    Upotreba: Koristi se kao podloga u procesu izrade hidratantnih kreme za lice i regeneratora za kosu. Dodaje se u zagrejanju uljnu fazu. Ukoliko su biljnog ulja u vašoj formulaciji 15% , pokušajte da zamenite 5% ulja sa 5% koko-kaprilata. Osetićete razliku. Koko kaprilat/kaprat se uobičajeno koristi u koncentracijama od 1%-25%. Stabilan je kada se čuva u zatvorenoj posudi na hladnom i suvom mestu. Samo za spoljnu upotrebu.

    Primena: Koristi se za izradu krema za sunčanje, , hidratantnih kreme za lice, krema za oči, micelarnih voda, senki, rumenila, ruževa, olovki za usne, losiona.  

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Zemlja porekla: Italija

    Dokumentacija: Bezbednosni list (MSDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU