Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Carbomer 940
Ugušćivač

Cena sa PDV-om:
580,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

Carbomer-940
  • Carbomer 940 

    Fabričko ime: NIPest 40

    Poreklo sirovine: (1) SAD, Making Cosmetics; (2) Italija, Roelmi HPC  

    Lot broj: 20A026

    Datum proizvodnje: 02/2020

    Rok trajanja: 03/2022

    Int. Shipping: HS Code 2916110000

    Opis: Carbomer 940 je reološki modifikator. Koristi se kao pojačivač viskoznosti i sredstvo za geliranje (prvenstveno u sistemima u kojima je potrebna jasnoća odnosno transparentnost finalnog proizvoda). Bubri i do 1000 puta više od početnog volumena, pri čemu se dijametar povećava i do 10 puta. Može se dispergovati u vodi, glicerolu, etanolu, propilenglikolu. Beli prah, rastvorljiv u vodi. pH vrednost: 2,7-3,3 (0,5% rastvor na 25 °C). Viskozitet: 45,000-70,000 cps (0.5% rastvor). 

    INCI ime: Polyacrylic acid (Carbomer) 

    CAS: 9007-20-9/ 9003-01-4/ 76050-42-5/ 9062-04-8/ 9007-16-3/ 9007-17-4

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Koristi se za izradu gelova različite namene: za negu kože, za učvršćivanje kose, za stabilizaciju emulzija (U/V kremovi i losioni), izradu suspenzija, kao ugušćivač (šamponi, preparati za tuširanje, zubne paste). Upotrebljava se u niskim koncentracijama. Okvirne koncentracije koje se predlažu su: sredstva za geliranje: 0,5-2,0%; stabilizatori emulzija: 0,1-0,5%; stabilizatori sunspenzije: 0,5-1,0%, Mora se izmešati i ostaviti da hidrira. Povećanjem pH >6.0, dobija se struktura gela. Neutralizacija se može izvršiti sa neorganskim bazama kao što su NaOH ili KOH ili trietanolamin (TEA). Samo za spoljašnju upotrebu.

    Primena: Krem-gelovi, gelovi za kosu i drugi gelovi, losioni, kreme…

    Izvorna sirovina iz koje se dobija: Akrilna kiselina   

    Način dobijanja: Karbomer se dobija polimerizacijom akrilne kiseline. Formiraju se umreženi polimeri akrilne kiseline (poliakrilne kiseline).

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija:  Sertifikat analize

     

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU