Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Triglyceride Caprylic/Capric
Specijalni Emoliens

Cena sa PDV-om:
280,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

Triglyceride-500
Triglyceride
  • Triglyceride Caprylic/Capric 

    Zaštičena imena: Triglyceride Caprylic/Capric, Neomin TCC, Saboderm TCC, Neowax TC

    Dobavljači: (1) SAD, Making Cosmetics; (2) Italija, SABO S.p.A.; (3) Italija, Industria Chimica Panzeri; 

    Lot broj: 35514

    Datum proizvodnje: 01/2019

    Rok trajanja: 01/2021

    Int. Shipping: HS Code 3823706000

    Opis: Specifična mešavina triglicerida prirodnog porekla koju čine zasićene nerastvorljive masne kiseline sa dužinom lanaca C8-C18. Konzistencija mešavine je slična mastima, ne sadrži antioksidanse i druge stabilizujuće aditive. Ima superiornu oksidacionu stabilnost. Trigliceridi ne iritiraju kožu, lagano se nanose i razmazuju i brzo se upijaju. Idealani su za primenu kod osoba sa osetljivom kožom. Smeša bez mirisa, nerastvorljiva u vodi, a rastvorljiva u toplom alkoholu. Meša se sa mastima i uljima. HLB=11.0.

    Hemijska struktura: Kaprilik/ kapril triglicerid je kombinovani triester, mešavina kapričnih i kaprilnih kiselina.

                   Image result for Triglyceride Caprylic/Capric wiki

    INCI naziv: Caprylic/capric triglyceride

    CAS: 208126-53-8

    Delovanje na kožu: Izuzetno umirujuće sredstvo. Pokazuje odličnu razmazivost. Ima nisku viskoznost. Ostavljaja mek i ne-mastan osećaj na koži zbog niske tačke topljenja. Odlično sredstvo i rastvarač za lipofilne aktivne sastojke i UV filtere (poboljšava njihovu efikasnost). Bez antioksidanata i drugih aditiva za stabilizaciju

    Upotreba: Dodaje se u formulacije u osnovnom obliku, takav kakav je. Dodaje se u uljnu fazu formule. Uobičajene koncentracije su 5-50%. Samo za spoljnu upotrebu.

    Izvorna sirovina iz kojih se dobijaju: Kokosovo ulje   

    Način dobijanja: Kokosovo ulje se prvo hidrolizuje da bi se dobile masne kiseline i glicerol. Masne kiseline se podvrgavaju destilaciji da bi ih razdvojili u frakcije različitih dužina lanca. Frakcije C8 kaprilne kiseline i C10 kaprinske kiseline se zatim reesterifikuju sa glicerolom da bi se formirao triglicerid.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Čuvanje/Rok trajanja: Pakovati u čvrsto zatvorenim kontejnerima. Čuvati posudu dobro zatvorenu. Čuvati na suvom, hladnom mestu i zaštititi od vlage.

    Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize, Primer formulacije 

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU