Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

C12-15 Alkyl Benzoate
Saboderm AB - SABO S.p.A (Italy); Cetiol® AB - BASF (Germany)

Cena sa PDV-om:
190,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

C12-15-Alkyl-Benzoate
  • C12-15 Alkyl Benzoate

    Naziv sirovine C12-15 Alkil benzoat

    Hemijska klasifikacija: Estar 

    Funkcionalna kategorija: Sredstvo za negu kože, emolijens 

    Lot broj: J5521M05205

    Datum proizvodnje: 05/2020

    Rok trajanja: 05/2022

    Int. Shipping: HS Code 2712900000

    Opis: C12-15 Alkyl Benzoate je estar benzojeve kiseline i C12-15 alkohola, niske molekulske mase. Benzojeva kiselina je prirodni sastojak koji se dobija iz nekoliko vrsta voća i povrća, poput brusnica, suvih šljiva, cimeta, zrelog karanfilića i jabuka. Oznaka „C12-15“ u nazivu sastojaka označava da alkoholi imaju dužinu lanca ugljenika od 12 do 15. C12-15 Alkyl Benzoate se koristi za modifikaciju finalnog proizvoda kako bi se unapredio osećaj mekoće i ostali aspekti vezani za teksturu proizvoda, stabilnost i miris proizvoda. Bistra tečnost rastvorljiva u ulju, prraktično bez mirisa.Tipične karakteristike: viskoznost, cps @ 25ºC =30. indeks refrakcije 20ºC 4830–1.4870; saponifikacijska vrednost  mg KOH/g 178. HLB= 12-13

    INCI Naziv: C12-15 alkil benzoat

    Osobine: Koristi se za izradu preparata za negu kože, zaštitu od sunca i proizvoda dekorativne kozmetike. Koristiti za poboljšavanje osjećaja mekoće i bolje teksture finalnog proizvoda. Ne izaziva reakcije senzibilizacije i nije  komedogen. Preporučuje se kod osoba sa osetljivom kožom, kao i za izradu proizvoda za bebe. Uz odličan emolijentni efekat ima dodatnu osobinu da disperguje pigmente. U preparatima za zaštitu od sunca, može se koristiti kao efikasan rastvarač i stabilizator za UV filtre.

    Upotreba: Može se dodati direktno kao takav, u uljanu fazu. Uobičajene koncentracije su 1-30%. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Primena: Losioni, kreme, preparati za zaštitu od sunca, dekorativna kozmetika.

    Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Benzojeva kiselina i C12-15 alkoholi  

    Način dobijanja: Proizvodi se reakcijom benzojeve kiseline i C12-15 alkohola

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Poreklo sirovine: Italija

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU