Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Blue Tansy Essential Oil
Etarsko ulje Blue Tansy

Cena sa PDV-om:
750,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
 • Blue Tansy Essential Oil 

  Naziv sirovine: Etarsko ulje Blue Tansy

  Botanički naziv: Tanacetum Annuum

  Sinonimi: Tanacetum annuum L, Moroccan Chamomile, Moroccan Blue Chamomile, Moroccan Tansy, Blue Tansy

  Hemijska klasifikacija: Esencijalno ulje

  Funkcionalna kategorija: Mirisna supstanca

  Opis: 100% čisto, prirodno esencijalno ulje. Ulje Tanacetum annuum ne treba brkati sa uljem Tanacetum vulgare, koje je toksično i nikada se ne sme koristiti u aromaterapiji. Metoda ekstrakcije: destilacija vodenom parom. Chamazulen, hemijska komponenta u Blue Tansi, daje karakterističnu tamnoplavu boju. Ulje se proizvodi od sezonskog useva koji zahteva optimalne uslove, pa su stoga dostupne količine ovog ulja ograničene.

  Upotreba: Koristi se u aromaterapiji, prirodnoj parfimeriji, kozmetici i formulacijama za ličnu negu u skladu sa IFRA  (International Fragrance Association) standardima.

  INCI naziv: Tanacetum Annuum (Blue Tansy) Flower Oil

  CAS broj: 934-978-3

  Mirisna klasifikacija (nota): Top to Middle Note

  Poreklo sirovine: Maroko

  Stabilnost i skladištenje: Čuvati u dobro zatvorenoj posudi na hladnom i suvom mestu, zaštićeno od sunčeve svetlosti. Ukoliko je skladištenje duže od 24 meseca, kvalitet treba proveriti pre upotrebe.

  Mere opreza: Pre prve upotrebe bilo kog etarskog ulja, potrebno je izvršiti test i proveriti da li postoji osetljivost na to etarsko ulje. Ova preventivna mera se preporučuje zbog mogućnosti individualnih reakcija preosetljivosti. Preporuka je da se 1 do 2 kapi etarskog ulja razblaži u 5 ml baznog ulja (maslinovo ili bademovo ) i zatim se ta mešavina nanosi na unutrašnju stranu podlaktice.

  Dokumentacija (srp): Bezbednosni list (BL)

  Dokumentacija (eng): Bezbednosni list (MSDS), Sertifikat analize (COA) , Deklaracija o alergenima, IFRA Standards – 50th Amendment (2022)

  Dodatne informacije: Blue Tansy Essential Oil

  Ostala dokumentacija: Cosmetic Declaration, Animal Testing, Vegan Statement, TSE/BSE Statement, Non - GMO Statement, Gluten Free Statement, Melamine Free Statement, Nanomaterials Declaration, California Proposition 65 Declaration, REACH Conformance, Natural Criteria Statement, Residual Solvents, NON - Cities Declaration

 • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU