Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Bamboo Powder
Koncentrovani prah bambusa 10:1

Cena sa PDV-om:
1100,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Bamboo Powder 

    Naziv sirovine: Koncentrovani prah bambusa 10:1

    Poreklo sirovine: Kina, Hunan Sunshine Bio-Tech Co., Ltd    

    Broj serije: SQT200921

    Datum proizvodnje: 09/2020

    Rok trajanja: 09/2022

    Opis: Bambus je jedna od najcenjenijih i najrasprostranjenijih biljaka u Kini. Izuzetne karakteristike koje poseduje čine ga značajnim sastojkom u brojnim kozmetičkim proizvodima. Usled svoje ekološke prihvatljivosti nalazi se u mnogim proizvodima koji su potpuno biljnog porekla. Za ekstrakciju i dobijanje biljnog ekstrakta iskorišćena je cela biljka. Prah je rastvorljiv u vod i glicerinu.
     
    CAS: 91771-33-4
     
    INCI ime: Bambusa Vulgaris Extract
     
    Osobine: Ekstrakt bambusa sadrži visok nivo prirodnog silicijum dioksida koji koži i kosi daje glatkoću, sjaj i čvrstinu. Ovaj mineral pomaže jačanju krvnih sudova i poboljšanju cirkulacije. Takođe je neophodna komponenta vezivnog tkiva kože, noktiju i kose. Ekstrakt bambusa sadrži brojne prirodne antioksidanse koji mogu zaštititi kožu od štetnog delovanja slobodnih radikala i oštećenja izazvanih UV zračenjem. Stimulira sintezu glikozaminoglikana (GAG) koji, kada su na svom optimalnom nivou, sprečavaju gubitak vlage u koži. Takođe se smatra da je ekstrakt bambusa odličan sastojak protiv akni jer stvara stabilnije i zdravije okruženje na površini kože, što znači da je manja verovatnoća da će ćelije postati iritirane pojavom različitih toksina ili viška sebuma koji luče pore.
     
    Upotreba: Ekstrakt se dodaje vodenoj fazi formulacije u koncentracijama od 5% do 10%. 
     
    Primena: Ekstrakt bambusa se može naći u šamponima, kondicionerima, maskama za kosu, kremama i losionima, proizvodima namenjenim za čišćenje kože, maske za lice i gelovima.
     
  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU