Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Polyglyceryl-3 Polyricinoleate
Zetemuls PGR - Zschimmer & Schwarz (Italy); Vercarem P3P - Jover Scientech SL (Spain); Dermofeel® PGPR - Evonic (Germany); Cithrol™ PG3PR - Croda

Cena sa PDV-om:
250,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Polyglyceryl-3 Polyricinoleate

    Hemijska klasifikacija: Gliceril ester/derivat; Prirodni polimer

    Funkcionalna kategorija: Površinski aktivna supstanca ~ emulgator, Modifikator viskoznosti, Sredstvo za negu kože ~ emolijens

    Lot broj: 

    Datum proizvodnje: 08/2020

    Rok trajanja: 08/2023

    Int. Shipping: HS Code 3823706000

    Opis: Polyglyceryl-3 Polyricinoleate je složeni ester poliglicerina-3 i polimera ricinoleinske kiseline. Efikasan ne-jonski emulgator koji se koristi za izradu svih vrsta V/U emulzija. Kako ko-emulgator poboljšava senzorni profil i stabilnost kozmetičkih proizvoda. Dobro štiti kožu i omogućuje dugotrajnu hidrataciju kože. Poboljšava penetraciju aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože. Predstavlja svestrani emulgator koji se može koristiti za negu lica, tela, izradu proizvoda za bebe i proizvoda za sunčanje. Deo je masne faze emulzija  i meša sa ostalim sastojcima kreme rastvorljivim u ulju. Prilikom izrade kozmetičkih krema potrebno je dodati odgovarajući ugušćivač. HLB=3-4 (daje emulzije tipa voda u ulju). 

    INCI ime: Polyglyceryl-3 Polyricinoleate

    CAS: 29894-35-7/235783-76-3 

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Sastojak je masne faze. Emulguje fazu vode i ulja. Deluje i kao stabilizator emulzija. Široko se primjenjuje u izradi kozmetičkih proizvoda. Treba ga rastopiti na 55°C/ 130°F. Samo za spoljašnju upotrebu. Uobičajno se koristi u koncentracijama od 1 do 3,5% 

    Primena: Hidratantne kreme, losioni, masti, antiperspiransi, proizvodi za negu kose i proizvodi za zaštitu od sunca. Posebno je dobar za izradu mekih, nisko viskoznih emulzija vode u ulju sa nemasnim, prijatnim osećajem na koži, kao i izradu balzama za usne i butera za telo. 

    Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Ricinoleinska kiselina, glicerol

    Način dobijanja: Dobija se procesom esterifikacije ricinoleinske kiseline i glicerola (od ricinusovog ulja)

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS),

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU