Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

PEG-8 Beeswax
Prirodni vosak / ugušćivač (thickeners)

Cena sa PDV-om:
1500,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Pčelinji vosak PEG 8
  • PEG-8 Beeswax 

    Poreklo sirovine: SAD, Making Cosmetics

    Lot broj: 1800138 

    Datum proizvodnje: 03/2019

    Rok trajanja: 03/2021

    Int. Shipping: HS Code 1521900000

    Opis: Polučvrsti, nejonski, samoemulgujući pčelinji vosak. Formira stabilne emulzije ulja u vodi koje sadrže visoku koncentraciju uljane faze i lipofilnih aktivnih sastojaka. Kompatibilan je sa različitim uljima u širokom opsegu pH vrednosti. Bele do žućaste, voštane, polučvrste pastile. Tačka topljenja 59-70°C. Saponifikacioni broj 77-90. Nije rastvorljiv u vodi.

    INCI ime: PEG-8 beeswax

    CAS: 8012-89-3

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Samoemulgujući vosak za izradu emulzija (krema i losiona) sa poboljšanim emolijentnim svojstvima i razmazivošću. Lipidni reološki modifikator (ugušćivač). Da bi se otopio potrebno ga je zagrejati na 60-70°C. Koristi se u koncentracijama od 1-10%.

    Primena: Koristi se za izradu krema, losiona, masti, pomada, emulzija, hladnih krema i melema. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Pčelinji vosak, etilen glikol   

    Način dobijanja: Proizvodi se esterifikacijom slobodnih masnih kiselina pčelinjeg voska (Cera Alba) i zatim se reaguje sa etilen glikolom.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Dobija se iz pčelinjeg voska 

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize, Primer formulacije  

     

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU