Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Ethylhexyl Stearate
Saboderm OS (SABO S.p.A); Lexol® EHS MB (Inolex); Cetiol® 868 (BASF)

Cena sa PDV-om:
150,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

Ethylhexyl Stearate
  • Ethylhexyl Stearate

    Naziv sirovine: Ethylhexyl Stearate

    Sinonimi: Octyl stearate, Octadecanoic acid, 2-ethylhexyl ester

    Hemijska klasifikacija: Estar 

    Funkcionalna kategorija: Sredstvo za negu kože, emolijens

    Lot broj: 21031956

    Datum proizvodnje: 02/2021

    Rok trajanja: 02/2023

    Int. Shipping: HS Code 2712900000

    Opis: Bistra, gotovo bezbojna (ili blago žućkasta) uljasta tečnost (tačnije ester). Koristi se kao emolijens. Koži daje prijatan i gladak osećaj. Smanjuje masnoću gotovog proizvoda, a istovremeno smanjuje i masnoću koja potiče od drugih težih ulja u formulaciji. Koristi se za izradu hidratantnih krema/losiona za kožu, krema za sunčanje itd.

    INCI Naziv: Ethylhexyl Stearate

    CAS broj: 22047-49-0

    Osobine: Ethylhexyl Stearat spada u grupu stearatnih estra (butil stearat, cetil stearat, izocetil stearat, izopropil stearat, miristil stearat, etilheksil stearat, izobutil stearat). Poznat je i pod nazivom oktil stearat. U kozmetici i proizvodima za ličnu negu, stearatni estri se najčešće koriste u formulaciji šminke za oči, šminke za kožu, ruževa i proizvoda za negu kože .Brzoupijajući emolijens, Nakon nanošenja na kožu stvara mekan, nemasni, nelepljivi osećaj.Vrlo lako se emulguje.

    Upotreba: Uobičajeno se koristi u koncentracijama od 1%-20%. Stabilan je kada se čuva u zatvorenoj posudi na hladnom i suvom mestu. Samo za spoljnu upotrebu.

    Primena: Losioni, kreme, preparati za zaštitu od sunca, dekorativna kozmetika. 

    Način dobijanja: Stearatni estri se dobijaju reakcijom stearinske kiseline sa odgovarajućim alkoholom (butil, cetil, izobutil, izocetil, izopropil, miristil ili etilheksil alkohol). Stearatni estri imaju jedinstvena svojstva niske viskoznosti i ne-masnu prirode, što rezultira nemasnim, hidrofobnim filmom kada se nanese na kožu ili usne. Stearinska kiselina je prirodna supstanca koja je prisutna u životinjskim i biljnim mastima.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS)

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU