Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Cream Emulgent ANIO
Glyceryl oleate citrate, caprylic/capric triglyceride / Emulgator UV

Cena sa PDV-om:
1250,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

CreamMaker® ANIO
  • Cream Emulgent ANIO

    INCI Naziv: Glyceryl oleate citrate, caprylic/capric triglyceride

    CAS: 73398-61-5, 65381-09-1

    Datum proizvodnje: 06/2019

    Rok trajanja: 06/2021

    Lot broj: 10300044

    Int. Shipping: HS Code 29181550

    Opis: Anjonski U/V emulgator, bez polietilenglikola (PEG-free). Koristi se kao tečni U/V emulgator za hladnu, toplo/hladnu i toplu izradu emulzija. Komponente iz kojih je sastavljen bazirane su na biljnoj osnovi. Posebno je preporučljiv za osetljivu kožu. Pokazuje veoma dobra emulgujuća svojstva sa polarnim i nepolarnim uljima. Stabilizuje emulzije sa niskim i visokim udelom ulja. HLB vrednost =13. Svetložuta do žuta tečnost, delimično rastvorljiva u vodi.

    Osobine: Jednostavan za upotrebu zbog tečne konzistencije. Daje dobar osećaj i bogatu teksturu. Stabilizuje emulzije sa niskim i visokim udelom ulja (10-40%). Pogodan za proizvodnju sprej losiona. Može se koristiti kao ko-emulgator u formulacijama bez polietilenglikola (PEG-free)

    Upotreba: Poželjno je da se dodaje u uljanu fazu emulzije, iako se može dodati i u vodenu. Uobičajene koncentracije koje se koriste su između: 2-4%.  Može se koristiti u širokom rasponu pH vrednosti (4-9). Samo za spoljašnju upotrebu.

    Primena: Koristi se u proizvodnji krema, losiona i ostalih preparate na bazi emulzija.

    Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Kokosovo ulje, biljna ulja   

    Način dobijanja: Gliceril oleat se proizvodi kombinovanjem prirodnih derivata oleinske kiseline sa glicerinom. Trigliceridi se proizvode iz kokosovog ulja koje se prvo hidrolizuje da bi se dobile masne kiseline i glicerol. Masne kiseline se podvrgavaju destilaciji da bi ih razdvojili u frakcije različitih dužina lanca. Frakcije C8 kaprilne kiseline i C10 kaprinske kiseline se zatim reesterifikuju sa glicerolom da bi se formirao triglicerid.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

     

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU