Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Almond Protein, Hydrolyzed
Hidrolizovani protein badema

Cena sa PDV-om:
260,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Almond Protein, Hydrolyzed

    Naziv sirovine: Hidrolizovani protein (slatkog) badema

    Hemijska klasifikacija: Proteini/derivati 

    Funkcionalna kategorija: Kondicioner za negu kože i kose.

    Lot broj: RZ2022021201

    Datum proizvodnje: 02/2022 

    Rok trajanja: 02/2024

    Opis: Hidrolizovani protein slatkog badema je visoko specijalizovani protein dobijen metodom enzimatske hidrolize Prunus Amugdalus Dulcis proteina. pH vrednost: 4,5-5,5. Sadrži 10-15% proteina. Specifična težina 1,04. Bistra, žućkasto/narandžasta obojena tečnost, karakterističnog mirisa, rastvorljiva u vodi, konzervisana sa benzil alkoholom, kalijum sorbatom i natrijum benzoatom.

    CAS: 7732-18-5, 235433-31-5, 100-51-6, 532-32-1, 24634-61-5

    INCI ime: Water, Hydrolyzed Almond Protein, Benzylalcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

    Osobine: Funkcionalna  svojstva hidrolizovanih proteina badema su: vlažnje, sprečavanje gubitka vode, povećanje elastičnosti, stvaranje osećaja mekoće i davanje sjaja kosi. Deluju antistatički smanjujći statički elektricitet neutralizacijom električnog naboja na površini na pr. kose. Smanjuju oštećenja kose koja su izazvana primenom agresivnih hemijskih sredstava. Kosu čine lakom za češljanje, glatkom, mekom i sjajnom i daju joj volumen. Revitalizuju, neguju i vlaže kožu, održavajući je u dobrom stanju. Poboljšavaju izgled bora i finih linija , pa se koriste u izradi brojnih "anti-age" kozmetičkih proizvoda..

    Upotreba: Komponenta je vodene faze formulacije. Preporučeni nivo upotrebe je između 1% do 5%.  Samo za spoljašnju upotrebu.

    Čuvanje: Čuvati u frižideru pri temperaturi između 4 i 8°C.

    Primena: Koristi se za izradu proizvoda za negu kože protiv starenja, preparati za negu kose, uključujući šampone, regeneratore za kosu, balzame i kreme za kosu.

    Izvorna sirovina iz koje se dobija: Plod badema

    Način dobijanja: Dobija se enzimatskom metodom hidrolize iz ploda slatkog badema.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO

    Zemlja porekla: Italija

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU